Bravčové kotlety na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bravčového karé nasekáme kotlety s kosťou, naklepeme ich, okraje narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Potom ich vyberieme, olej zaprášime múkou, trocha popražíme, pridáme pol lyžičky mletej červenej papriky, zalejeme vodou a kyslou smotanou a dosolíme. Povaríme a vložíme do nej upečené kotlety, ktoré však už s omáčkou nevaríme. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maslové kornútiky s krémom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Žĺtková omáčka

Náročnosť

Piškótové rezy 1.

Náročnosť