Bravčové kotlety na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z bravčového karé nasekáme kotlety s kosťou, naklepeme ich, okraje narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Potom ich vyberieme, olej zaprášime múkou, trocha popražíme, pridáme pol lyžičky mletej červenej papriky, zalejeme vodou a kyslou smotanou a dosolíme. Povaríme a vložíme do nej upečené kotlety, ktoré však už s omáčkou nevaríme. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové ježe

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Lievanka

Náročnosť

Mrkvový koláč

Náročnosť

Zemiakový prívarok

Náročnosť