Bravčové mäso dusené s miešanou zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso opečieme v celku na horúcom oleji, pridáme postrúhanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom mäso posolíme, okoreníme, podlejeme horúcou vodou, pridáme nové korenie a prikryté za občasného podlievania horúcou vodou dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme zúbkovým nožom na plátky pokrájanú mrkvu a kaleráb. Neskoršie pridáme pokrájaný zeler, na ružičky rozobratý karfiol, vylúpaný hrášok a všetko spolu dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame na porcie. Zeleninu zaprášime múkou a necháme povariť. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať a na porcie pokrájané mäso. Podávame s dusenou ryžou alebo so suchárovou knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ovocný šalát s mandľami

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Prírodný rezeň

Náročnosť

Huspenina 2.

Náročnosť

Vanilkové mlieko

Náročnosť

Šťavnaté kuriatko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Orechové kolieska

Náročnosť