Bravčové mäso na ihle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso a slaninu pokrájame na rovnako veľké plátky a mäso trocha naklepeme. Cibuľu pokrájame na kolieska. Mäsové plátky potrieme cesnakom vymiešaným so soľou, mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Na kovové ihly (alebo dlhé drievka) napichávame striedavo mäso, slaninu a cibuľu. Pripravené ihly prudko opečieme na rozpálenej masti za stáleho obracania, pričom povrch občas potrieme masťou.
Podávame so zemiakovými hranolčekmi, s toastmi alebo chlebom a s horčicou, kečupom ap.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená