Bravčové mäso na ihle

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso a slaninu pokrájame na rovnako veľké plátky a mäso trocha naklepeme. Cibuľu pokrájame na kolieska. Mäsové plátky potrieme cesnakom vymiešaným so soľou, mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Na kovové ihly (alebo dlhé drievka) napichávame striedavo mäso, slaninu a cibuľu. Pripravené ihly prudko opečieme na rozpálenej masti za stáleho obracania, pričom povrch občas potrieme masťou.
Podávame so zemiakovými hranolčekmi, s toastmi alebo chlebom a s horčicou, kečupom ap.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuraci guľáš

Náročnosť

Mäsová zmes na toastoch

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šišky 2.

Náročnosť

Jablkový závin

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Kubánska torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút