Bravčové mäso na ihle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso a slaninu pokrájame na rovnako veľké plátky a mäso trocha naklepeme. Cibuľu pokrájame na kolieska. Mäsové plátky potrieme cesnakom vymiešaným so soľou, mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Na kovové ihly (alebo dlhé drievka) napichávame striedavo mäso, slaninu a cibuľu. Pripravené ihly prudko opečieme na rozpálenej masti za stáleho obracania, pričom povrch občas potrieme masťou.
Podávame so zemiakovými hranolčekmi, s toastmi alebo chlebom a s horčicou, kečupom ap.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lečo s hubami

Náročnosť

Dusený brzlík

Náročnosť

Žemľový zvitok

Náročnosť

Pizza ako z pizzerie

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút