Bravčové mäso preťahované párkami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso osušíme obrúskom, urobíme doň otvory a vložíme pokrájané párky. Otvory uzavrieme špáradlom a pripravené mäso dáme na pekáč. Osolíme, pridáme celú cibuľu a opečieme. Potom podlejeme horúcou vodou a v rúre pečieme. Občas podlejeme vlastnou šťavou a do mäkka upečieme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiolová vegánska krémová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
huspenina
bravčové mäso zabíjačkové dobroty

Huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vajíčkový šalát

Náročnosť

Marhule v sladkom náleve

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Baklažány dusené v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina