Bravčové mäso preťahované párkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso osušíme obrúskom, urobíme doň otvory a vložíme pokrájané párky. Otvory uzavrieme špáradlom a pripravené mäso dáme na pekáč. Osolíme, pridáme celú cibuľu a opečieme. Potom podlejeme horúcou vodou a v rúre pečieme. Občas podlejeme vlastnou šťavou a do mäkka upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kokosové labky 1.

Náročnosť

Jablkový kompót 2.

Náročnosť

Plnené kurča 1.

Náročnosť

Plnená tekvica

Náročnosť

Syrové jednohubky zdobené zeleninou a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút