Bravčové na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osolíme, okoreníme a prešpikujeme prúžkami slaniny. Na masti opečieme umytú pokrájanú zeleninu, pridáme cibuľu a mäso na tomto základe opečieme. Potom podlejeme horúcou vodou a dusíme do polomäkka. Potom mäso dopečieme v rúre. Mäkké mäso vyberieme, šťavu so zeleninou zlejeme do nádoby, v ktorej sme rozšľahali smotanu s múkou a za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Hotové prelisujeme a podávame s mäsom pokrájaným na porcie. Ako príloha sa hodia zemiakové krokety a rôzne knedle.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vanilkové rožky

Náročnosť

Jahodový lekvár

Náročnosť

Zelerový šalát 2.

Náročnosť

Kakaová saláma

Náročnosť

Rybacia polievka 1.

Náročnosť