Bravčové na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osolíme, okoreníme a prešpikujeme prúžkami slaniny. Na masti opečieme umytú pokrájanú zeleninu, pridáme cibuľu a mäso na tomto základe opečieme. Potom podlejeme horúcou vodou a dusíme do polomäkka. Potom mäso dopečieme v rúre. Mäkké mäso vyberieme, šťavu so zeleninou zlejeme do nádoby, v ktorej sme rozšľahali smotanu s múkou a za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Hotové prelisujeme a podávame s mäsom pokrájaným na porcie. Ako príloha sa hodia zemiakové krokety a rôzne knedle.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená