Bravčové rebierka na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rebierka na okrajoch narežeme, naklepeme, osolíme, obalíme mletou červenou paprikou a múkou a na rozpálenej masti z obidvoch strán prudko opečieme. Opražené rebierka dáme do väčšieho kastróla na masť, v ktorej sme opražili cibuľu pokrájanú nadrobno, zalejeme vriacou vodou a prikryté pomaly udusíme do mäkka. Mäkké zalejeme smotanou rozšľahanou s trochou múky a všetko ešte chvíľu povaríme. Rebierka urovnáme na misu a polejeme precedenou šťavou. Podávame s cestovinou, ryžou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená