Bravčové rebierko na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytého karé odsekneme 4 rezne aj s kosťou. Naklepeme ich, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a poprášime múkou. Rezne opečieme na horúcej masti a vyberieme na tanier. Do masti pridáme postrúhanú cibuľu, necháme ju zapeniť, pridáme opečené rebierka, veľkú lyžicu horčice, dolejeme horúcou vodou a prikryté dusíme do mäkka. Podávame s dusenou ryžou a šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Obyčajné dolky

Náročnosť

Čokoládová pena

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ázijský sendvič z modrého kraba

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zeleninový mozoček

Náročnosť

Tatárska nátierka

Náročnosť

Patizónový šalát

Náročnosť