Bravčové rebierko s rascou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Bravčové rebierko umyjeme, osolíme, posypeme rascou, dáme na pekáč a za občasného podlievania vodou alebo vývarom pečieme. Podávame so zemiakmi či šalátom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 06, 2022 / 13:10

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážané jahňa

Náročnosť

Hráškové pyré

Náročnosť

Pečené bravčové rebierko v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Karfiolové podlupky

Náročnosť