Bravčové rebierko plnené zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žemle namočíme, vodu vytlačíme a zmiešame s vajíčkami uvarenými na tvrdo a roztlačíme vidličkou s mrazenou zeleninou, pokrájanou uhorkou, maslom a surovými vajíčkami. Plnku okoreníme, posolíme. Do rebierka urobíme otvor, naplníme ho zeleninovou zmesou a zašijeme. Pečieme v pekáči alebo v ohňovzdornej mise zakryté alobalom pri strednej teplote 45 minút. Keď je mäso mäkké, alobal odstránime a upečieme mäso do červena. Hotové mäso potrieme kečupom a zapečieme ešte 2 minúty. Podávame teplé s varenými zemiakmi a cviklou alebo studené s chelbom a uhorkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená