Bravčové rebierko po domácky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme, okoreníme, osolíme, mierne posypeme červenou paprikou, pokvapkáme olejom a necháme v chlade asi ½ hodiny odležať. Potom rebierka 4 minúty opekáme po oboch stranách na grile. Upečene rebierka potrieme horčicou, posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou a sladkou paprikou a ozdobíme postrúhaným chrenom. Podávame s opečenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

sladké jedlo tip na obed

Jablková žemľovka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pivová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

České buchty

Náročnosť

Ríbezľový koktail

Náročnosť