Bravčové rebierko po domácky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rebierka umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme, okoreníme, osolíme, mierne posypeme červenou paprikou, pokvapkáme olejom a necháme v chlade asi ½ hodiny odležať. Potom rebierka 4 minúty opekáme po oboch stranách na grile. Upečene rebierka potrieme horčicou, posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou a sladkou paprikou a ozdobíme postrúhaným chrenom. Podávame s opečenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové placky 2.

Náročnosť

Šípkový lekvár

Náročnosť

Koláč s ovocím

Náročnosť

Višňové víno

Náročnosť

Karlovarský závin

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút