Bravčové rebierko s horčicou a chrenom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, narežeme na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke. Pripravené rebierka opečieme na rozohriatom oleji. Pred podávaním rebierka na jednej strane natrieme horčicou a posypeme postrúhaným chrenom. Chren pred postrúhaním namočíme do studenej vody. Bravčové rebierko podávame s lyonskými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vynikajúci pohárový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Tekvicovka podľa Fryca

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina