Bravčové rezne na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rezne, naklepeme ich, okrajové blany narežeme, obalíme ich v múke, v ktorej sme rozmiešali trochu červenej papriky a čierneho korenia, a na rozpálenom oleji opečieme do červena. Potom rezne podlejeme horúcou vodou, posolíme a prikryté dusíme. Keď sú rezne skoro mäkké, pridáme postrúhaný cesnak a ešte chvíľku spolu podusíme. Podávame s opečenými zemiakmi, s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaná cvikla

Náročnosť

Waffle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Holandský šalát

Náročnosť