Bravčové rezne na hrášku

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke. V tlakovom hrnci rozpálime masť a rezne na nej po oboch stranách opečieme. Opečené vyberieme a do masti pridáme postrúhanú cibuľu, očistenú a na kolieska pokrájanú zeleninu, hrášok, víno, mleté čierne korenie, pomletú rascu a opečené rezne. Podlejeme horúcou vodou, hrniec uzavrieme a pod tlakom dusíme 20 minút. Potom necháme trošku vychladnúť a hrniec otvoríme. Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu a trošku cukru.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená