Bravčové rezne na hrášku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke. V tlakovom hrnci rozpálime masť a rezne na nej po oboch stranách opečieme. Opečené vyberieme a do masti pridáme postrúhanú cibuľu, očistenú a na kolieska pokrájanú zeleninu, hrášok, víno, mleté čierne korenie, pomletú rascu a opečené rezne. Podlejeme horúcou vodou, hrniec uzavrieme a pod tlakom dusíme 20 minút. Potom necháme trošku vychladnúť a hrniec otvoríme. Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu a trošku cukru.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená