Bravčové rezne na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na rezne, ktoré slabo naklepeme, posolíme, okoreníme a na chladnom mieste necháme asi pol hodiny stáť. Potom ich dáme na mriežku a grilujeme z každej strany štyri minúty. Zároveň do hliníkovej misky dáme olej a nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, pridáme červenú papriku, smotanu, mlieko rozmiešané s múkou a všetko necháme zovrieť. Do hotovej omáčky pridáme opečené rezne. Podávame s dusenou ryžou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená