Bravčové rezne na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na rezne, ktoré slabo naklepeme, posolíme, okoreníme a na chladnom mieste necháme asi pol hodiny stáť. Potom ich dáme na mriežku a grilujeme z každej strany štyri minúty. Zároveň do hliníkovej misky dáme olej a nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, pridáme červenú papriku, smotanu, mlieko rozmiešané s múkou a všetko necháme zovrieť. Do hotovej omáčky pridáme opečené rezne. Podávame s dusenou ryžou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Benátske rizoko

Náročnosť

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kačica na divoko

Náročnosť

Farebný puding

Náročnosť