Bravčové rezne plnené jablkami

Hrubšie pláty mäsa nakrojíme, roztvoríme, ľahko naklepeme a osolíme. Olúpeme 4 jablká, vydlabeme jaderníky a nakrájame na tenké plátky. Na jednu polovicu každého rezňa dáme niekoľko plátkov jabĺk a rezne preložíme. Okraje trochu naklepeme, aby sa neotvárali. Nakoniec ich popreťahujeme na tenko nakrájanou slaninou a šunkou. Osolíme, popaprikujeme, na jednej strane ich posypeme múkou a na oleji prudko z oboch strán opečieme. Olúpané a na plátky nakrájané jablká a paradajky osolíme, posypeme zázvorom a podusíme trocha na masle, položíme na každý rezeň trocha tejto zmesi, rezne dáme do alobalu alebo do kastrólika, zalejeme vínom a prikryté pečieme. Podávame s ryžou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ