Bravčové rezne plnené jablkami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hrubšie pláty mäsa nakrojíme, roztvoríme, ľahko naklepeme a osolíme. Olúpeme 4 jablká, vydlabeme jaderníky a nakrájame na tenké plátky. Na jednu polovicu každého rezňa dáme niekoľko plátkov jabĺk a rezne preložíme. Okraje trochu naklepeme, aby sa neotvárali. Nakoniec ich popreťahujeme na tenko nakrájanou slaninou a šunkou. Osolíme, popaprikujeme, na jednej strane ich posypeme múkou a na oleji prudko z oboch strán opečieme. Olúpané a na plátky nakrájané jablká a paradajky osolíme, posypeme zázvorom a podusíme trocha na masle, položíme na každý rezeň trocha tejto zmesi, rezne dáme do alobalu alebo do kastrólika, zalejeme vínom a prikryté pečieme. Podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šmatlavá kapusta

Náročnosť

Hlávkový šalát so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mrkvové guľky

Náročnosť