Bravčové rezne v zemiakovom ceste

Mäso umyjeme, pokrájame na tenké malé rezne, ktoré naklepeme, osolíme a odložíme do chladu. Medzitým si pripravíme zemiakové cesto. Potom rezne na oboch stranách potrieme rozotretým cesnakom a na horúcom oleji prudko opečieme z každej strany asi 4 minúty. Na horúci olej dáme lyžicu zemiakového cesta, tenko rozotrieme, položíme naň opečený rezeň, navrch položíme opäť lyžicou zemiakové cesto, celý rezeň ním prikryjeme, zarovnáme a po upečení spodnej strany obrátime a upečieme aj z druhej strany.
Zemiakové cesto:
Očistené zemiaky postrúhame alebo zmixujeme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, majorán, mleté čierne korenie, rascu, vajce a trochu múky. Všetko dobre premiešame a zakryjeme, aby zemiaky čo najmenej oxidovali. Podávame so šalátom alebo surovou kyslou kapustou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ