Postup receptu
Mäso umyjeme, pokrájame na tenké malé rezne, ktoré naklepeme, osolíme a odložíme do chladu. Medzitým si pripravíme zemiakové cesto. Potom rezne na oboch stranách potrieme rozotretým cesnakom a na horúcom oleji prudko opečieme z každej strany asi 4 minúty. Na horúci olej dáme lyžicu zemiakového cesta, tenko rozotrieme, položíme naň opečený rezeň, navrch položíme opäť lyžicou zemiakové cesto, celý rezeň ním prikryjeme, zarovnáme a po upečení spodnej strany obrátime a upečieme aj z druhej strany.
Zemiakové cesto:
Očistené zemiaky postrúhame alebo zmixujeme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, majorán, mleté čierne korenie, rascu, vajce a trochu múky. Všetko dobre premiešame a zakryjeme, aby zemiaky čo najmenej oxidovali. Podávame so šalátom alebo surovou kyslou kapustou.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ