Bravčový perkelt

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu a pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, korenie a soľ. Mäso popražíme, zalejeme vodou, tlakový hrniec uzavrieme a dusíme 15-20 minút. Potom po ochladení hrniec otvoríme. Perkelt zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sójová pomazánka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Maková plnka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút