Bryndzové pagáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo rozdrobíme s bryndzou a múkou, pridáme droždie, soľ, mlieko a vypracujeme dosť husté cesto. (Čím je cesto hustejšie, tým sú pagáčiky krajšie.) Cesto necháme chvíľu na pomúčenej doske postáť. Potom ho vyvaľkáme na hrúbku 2-2 ½ cm a malou formičkou vykrajujeme pagáčiky, ktoré poukladáme na plech, potrieme rozšľahaným vajcom, necháme chvíľu nakysnúť, znovu potrieme vajcom a v mierne teplej rúre upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená