Bujón so žĺtkom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté, nahrubo zomleté hovädzie mäso dáme do studenej vody a pomaly privádzame do varu. Neskoršie pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu, soľ, korenie a na miernom ohni varíme asi 2 ½-3 hodiny. Po uvarení scedíme a nalejeme do šálok, do ktorých sme pripravili celý žĺtok.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Martinské podkovy

Náročnosť

Hubový paprikáš

Náročnosť

Nivové pokušenie speváka Andreasa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šalát z fazuliek

Náročnosť