Burgundské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú pokrájanú zeleninu opečieme na oleji a pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť. Potom pridáme hovädzie mäso, ktoré sme prešpikovali prúžkami údenej slaniny, posolíme, pridáme korenie, brusnice, ostatné príchute a rajčiakový pretlak, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Polomäkké mäso dopečieme v rúre bez pokrývky. Po upečení ho vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme a pretrieme. Podľa chuti šťavu ešte osladíme, okyslíme, zlepšíme vínom a vylejeme na mäso. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Karfiolové pyré

Náročnosť