Burgundské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú pokrájanú zeleninu opečieme na oleji a pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť. Potom pridáme hovädzie mäso, ktoré sme prešpikovali prúžkami údenej slaniny, posolíme, pridáme korenie, brusnice, ostatné príchute a rajčiakový pretlak, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Polomäkké mäso dopečieme v rúre bez pokrývky. Po upečení ho vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme a pretrieme. Podľa chuti šťavu ešte osladíme, okyslíme, zlepšíme vínom a vylejeme na mäso. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená