Čebureky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme masť, soľ, vodu a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré necháme asi 10 minút stáť. Potom ho na pomúčenom lopári vyvaľkáme asi na hrúbku stebla a okrúhlou formičkou alebo pohárikom vykrajujeme kolieska. Uvarené hovädzie a upečené bravčové mäso zomelieme s cibuľkou, posolíme, okoreníme a vývarom z mäsa rozriedime na hustú kašu. Mäsovú plnku kladieme na vykrojené kolieska, ktoré preložíme napoly, dookola stlačíme a vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Viedenské roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Hydinové ragú

Náročnosť

Pečeň na smotane

Náročnosť