Čebureky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme masť, soľ, vodu a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré necháme asi 10 minút stáť. Potom ho na pomúčenom lopári vyvaľkáme asi na hrúbku stebla a okrúhlou formičkou alebo pohárikom vykrajujeme kolieska. Uvarené hovädzie a upečené bravčové mäso zomelieme s cibuľkou, posolíme, okoreníme a vývarom z mäsa rozriedime na hustú kašu. Mäsovú plnku kladieme na vykrojené kolieska, ktoré preložíme napoly, dookola stlačíme a vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená