Čerešňová bublanina 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zmäknutý margarín vymiešame s polovicou práškového cukru, so žĺtkami a s mliekom. Z bielkov ušľaháme sneh, pridáme druhú polovicu cukru a došľaháme. Pridáme ho k žĺtkom a zľahka primiešame múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme do vymasteného a múkou vysypaného hlbšieho plechu, lebo po vložení do rúry zredne. Do cesta popicháme čerešne a pečieme v stredne teplej rúre.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kokosové rožky 2.

Náročnosť

Taco šalát s pečeným kuraťom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kapustnica

Náročnosť

Orechový krém

Náročnosť