Čerešňový osúch

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme droždie rozmiešané s cukrom, vajce, soľ, smetol, vlažné mlieko a vypracujeme polohusté cesto, ktoré necháme na teplom mieste nakysnúť. Vykysnuté cesto dáme na vymastený plech, roztlačíme ho, poukladáme naň vylúpané čerešne, posypeme ich strúhankou a cukrom a v rúre upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapusta s mäsom na spôsob ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečený moriak

Náročnosť

Šunková sadlina

Náročnosť