Cibuľová omáčka sladkokyslá

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do rajnice dáme maslo cukor a necháme za stáleho miešania skaramelizovať, prisypeme veľmi jemne nakrájanú cibuľu a usmažíme ju do zlatista. Pridáme hladkú múku, dobre premiešame, kým nezružovie. Potom zmes zalejeme studeným vývarom, pridáme trochu citrónovej kôry a za stáleho miešania povaríme. Keď je cibuľa dobre rozvarená, omáčku precedíme, podľa chuti dokoreníme a podávame k hovädziemu mäsu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunková omeleta

Náročnosť

Olade

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Višňové víno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vanilková torta

Náročnosť