Cigánska mäsová zmes

Umyté mäso odblaníme, nakrájame na plátky, dobre rozklepeme a pokrájame na širšie rezance. Nakrájané mäso okoreníme, osolíme a opečieme na rozpálenom oleji, podlejeme vodou a necháme v kastróle dusiť pod pokrievkou takmer do mäkka. Medzitým sparíme rajčiaky vo vriacej vode a ochladené pod studenou vodou olúpeme. Nakrájame ich na dieliky, papriky na kolieska spolu s cibuľou. Slaninu pokrájame na tenké pásiky, rozškvaríme ju a postupne na nej opražíme cibuľu, papriku a rajčiaky. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme mletú papriku, kečup a olúpané zemiaky nakrájané na štvrtky. Dusíme pod pokrievkou 15 minút, potom pridáme pripravenú zeleninu a všetko spolu dusíme tak dlho, kým nie sú zemiaky mäkké. Podávame s chlebom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ