Cigánska mäsová zmes

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso odblaníme, nakrájame na plátky, dobre rozklepeme a pokrájame na širšie rezance. Nakrájané mäso okoreníme, osolíme a opečieme na rozpálenom oleji, podlejeme vodou a necháme v kastróle dusiť pod pokrievkou takmer do mäkka. Medzitým sparíme rajčiaky vo vriacej vode a ochladené pod studenou vodou olúpeme. Nakrájame ich na dieliky, papriky na kolieska spolu s cibuľou. Slaninu pokrájame na tenké pásiky, rozškvaríme ju a postupne na nej opražíme cibuľu, papriku a rajčiaky. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme mletú papriku, kečup a olúpané zemiaky nakrájané na štvrtky. Dusíme pod pokrievkou 15 minút, potom pridáme pripravenú zeleninu a všetko spolu dusíme tak dlho, kým nie sú zemiaky mäkké. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechové úle

Náročnosť

Rizoto

Náročnosť

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Fazuľový šolet 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Maslový krém

Náročnosť