Cigánske pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso v celku umyjeme a nožom narežeme otvory, do ktorých striedavo vkladáme na trojuholníky pokrájanú zeleninu, kyslé uhorky a slaninu. Mäso dáme na zapenenú cibuľu, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, uhoriek a slaniny, celé čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a prikryté v rúre dusíme. Pred dohotovením odkryté dopečieme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bifteky s vajcom

Náročnosť

„Kaštanové“ hrudky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnená paprika 3.

Náročnosť