Cigánske pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso v celku umyjeme a nožom narežeme otvory, do ktorých striedavo vkladáme na trojuholníky pokrájanú zeleninu, kyslé uhorky a slaninu. Mäso dáme na zapenenú cibuľu, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, uhoriek a slaniny, celé čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a prikryté v rúre dusíme. Pred dohotovením odkryté dopečieme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kávová torta

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pórová omeleta

Náročnosť

Slivkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Čakankový šalát

Náročnosť