Citrónový puding

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zmäknuté maslo dobre vymiešame s polovicou cukru, so soľou, žĺtkami, s mliekom, citrónovou šťavou a postrúhanou kôrou. Potom primiešame sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru a postrúhané piškóty. Cesto rozdelíme do dvoch malých vymastených pudingových formičiek alebo šálok, ktoré vložíme do kastrólíka. Doň pri1ejeme toľko vody, aby siahala do tretiny šálok a prikryté varíme 8-10 minút. Puding podávame s riedkym čokoládovým alebo kakaovým krémom. Podobne môžeme pripraviť aj pomarančový puding.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená