Čokoládové gaštany

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté gaštany narežeme a uvaríme. Ešte z teplých lyžičkou vyškrabeme vnútrajšok a pretrieme cez sito. Do pretretých pridáme práškový cukor, rum a zamiesime. Z gaštanovej masy formujeme gaštany, ktoré do dvoch tretín namáčame v čokoládovej poleve.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryžový nákyp s čerešňami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Ruské pirôžky

Náročnosť

Kelové knedličky

Náročnosť

Jablková štrúdľa

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút