Čokoládový krém do torty

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky s cukrom, mliekom a postrúhanou čokoládou vymiešame v kotlíku do peny, zmes postavíme do kastróla s vriacou vodou a za stáleho miešania dobre zohrejeme, pričom dávame pozor, aby sa krém nevaril. Potom zmes prelejeme do porcelánovej misy a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame do peny a po troche primiešame vychladnutý krém.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapor na ražni

Náročnosť

Cuketa na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Čebureky

Náročnosť

Oriešková torta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút