Čokoládový závin

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Pomaly do neho zašľaháme cukor a postupne, po jednom, žĺtky. Lyžicu muky zmiešame s dvoma lyžicami kakaa a cez sitko pridávame k vyšľahanej hmote. Cesto vylejeme na plech, ktorý vyložíme papierom, ktorý sme natreli tukom a vysypali mukou. V horúcej rúre rýchlo upečieme. Upečené cesto vyložíme na čistý obrúsok, papier stiahneme, zvinieme ho a necháme vychladnúť. Vychladnutý závin vyrovnáme, netrieme šľahačkou, znova zavinieme a polejeme polevou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Strova – polievka

Náročnosť

Štrúdľa na grile

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie ragú 2.

Náročnosť

Mramorová bábovka

Náročnosť

Nitrianske zvitky

Náročnosť