Čokoládový závin

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Pomaly do neho zašľaháme cukor a postupne, po jednom, žĺtky. Lyžicu muky zmiešame s dvoma lyžicami kakaa a cez sitko pridávame k vyšľahanej hmote. Cesto vylejeme na plech, ktorý vyložíme papierom, ktorý sme natreli tukom a vysypali mukou. V horúcej rúre rýchlo upečieme. Upečené cesto vyložíme na čistý obrúsok, papier stiahneme, zvinieme ho a necháme vychladnúť. Vychladnutý závin vyrovnáme, netrieme šľahačkou, znova zavinieme a polejeme polevou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená