Dánska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Polovicu mlieka dáme variť. Do druhej časti studeného mlieka rozšľaháme hladkú múku, kakao a žĺtok a vlejeme za stáleho miešania k vriacemu mlieku. Potom pridáme kryštálový cukor, vanilkový cukor a varíme spolu do zhustutia. K polovychladnutému krému zamiešame maslo. Do mištičiek vložíme piškóty namočené v čiernej káve s rumom. Zalejeme vychladnutým krémom a ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Campari DeLuxe Spritz

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Pečeň na smotane

Náročnosť

Piškótová misa

Náročnosť