Dánska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Polovicu mlieka dáme variť. Do druhej časti studeného mlieka rozšľaháme hladkú múku, kakao a žĺtok a vlejeme za stáleho miešania k vriacemu mlieku. Potom pridáme kryštálový cukor, vanilkový cukor a varíme spolu do zhustutia. K polovychladnutému krému zamiešame maslo. Do mištičiek vložíme piškóty namočené v čiernej káve s rumom. Zalejeme vychladnutým krémom a ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srbské filé

Náročnosť

Orieškový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút