Debrecínska pečienka so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Pokrájanú slaninu vyškvaríme, pridáme pokrájanú cibuľu, rascu, mletú červenú papriku a opražíme. Do tohto základu vložíme osolené mäso a chvíľu podusíme. Potom pridáme rajčiakovú šťavu alebo pretlak, podlejeme a udusíme do mäkka. Šampiňóny pokrájame nahrubo a podusíme na masle. Mäkké mäso vyberieme, šťavu precedíme, pridáme do nej šampiňóny a mäso a ešte podusíme. Podávame s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená