Divá hus alebo kačica na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji rozpražíme slaninu pokrájanú na kocky, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, na ktorú položíme očistenú posolenú hus alebo kačicu. Pridáme mleté čierne korenie, bobkový list, trochu podlejeme vodou a prikrytú za občasného polievania šťavou dusíme. Mäkkú vyberieme, pokrájame, šťavu zaprášime múkou, popražíme, rozriedime vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi a s dusenou červenou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená