Dolky plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme uvarené, olúpané a pretreté zemiaky, soľ, rozpustený tuk, vajce, droždie, mlieko a vypracujeme cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. Vykysnuté rozvaľkáme, na polovici nakrojíme štvorce a na každý dáme zomleté uvarené údené mäso. Prikryjeme druhým cestom, okolo plniek cesto zľahka popritláčame a formičkou vykrajujeme dolky, ktoré necháme na pomúčenom lopári vykysnúť. Potom ich vyprážame v horúcej masti. Podávame so zeleninovým prívarkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaové mlieko

Náročnosť

Bavorské dolky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút