Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové a teľacie mäso, nožičky, pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu uvaríme v osolenej a okorenenej vode do mäkka. Mäkké mäso vyberieme z polievky, kosti vložíme späť a mäso pokrájame na kocky. Do polievky pridáme podľa chuti ocot a ešte varíme 30 až 40 minút. Pokrájané mäso urovnáme do formy alebo kastróla, zalejeme precedeným odvarom z kostí a v chlade necháme stuhnúť. Potom huspeninu vyklopíme na misu, okoreníme, pokvapkáme trocha octom a olejom a ozdobíme kolieskami cibule a citróna.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená