Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové a teľacie mäso, nožičky, pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu uvaríme v osolenej a okorenenej vode do mäkka. Mäkké mäso vyberieme z polievky, kosti vložíme späť a mäso pokrájame na kocky. Do polievky pridáme podľa chuti ocot a ešte varíme 30 až 40 minút. Pokrájané mäso urovnáme do formy alebo kastróla, zalejeme precedeným odvarom z kostí a v chlade necháme stuhnúť. Potom huspeninu vyklopíme na misu, okoreníme, pokvapkáme trocha octom a olejom a ozdobíme kolieskami cibule a citróna.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľa po Bulharsky

Náročnosť

Broskyňový krém

Náročnosť

Chlebík s maggi

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Svieži mrkvový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút