Dusená mrkva s kelom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g mrkvy
400 g kelu
30 g oleja
30 g cibule
10 g múky
soľ
čierne korenia
zelený petržlen

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Umytú očistenú mrkvu a kel pokrájame na tenké rezance. Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú mrkvu a kel, osolíme, prikryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Neskôr podľa potreby podlievame zeleninu horúcou vodou, kým sa neudusí do mäkka. Potom ju poprášime múkou, zamiešame, povaríme a okoreníme mletým čiernym korením a posekaným zeleným petržlenom. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapekané zemiaky s nivou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečené mäso na taliansky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šunka so špagetami

Náročnosť