Dusené bravčové obličky s vajcom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na plátky pokrájané, močových kanálikov zbavené a horúcou vodou sparené obličky, okoreníme ich, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď sú obličky mäkké, šťavu vydusíme na tuk, potom pridáme rozšľahané posolené vajcia a za stáleho miešania ich necháme zraziť. Podávame so zemiakmi a šalátom alebo s kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pišingerový krém

Náročnosť

Ryžová kaša 1.

Náročnosť

Zeleninové predjedlo s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút