Dusené bravčové rebierko v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytého a tuku zbaveného karé odsekneme štyri rebierka, ktoré naklepeme, osolíme, okraje narežeme, pomúčime, na horúcom oleji opečieme do červena a vyberieme na tanier. Do zvyšku oleja pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opečené rebierka, všetko podlejeme naberačkou vody a prikryté dusíme. Keď je mäso napoly mäkké, pridáme na rezance pokrájanú kapustu, bobkový list, rascu a celé čierne i nové korenie, osolíme a prikryté dusíme. Keď kapusta zmäkne, pridáme víno, podľa potreby okyslíme a chvíľu necháme na okraji sporáka stáť. Podávame so zemiakmi alebo s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená