Dusené bravčové rebierko v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z umytého a tuku zbaveného karé odsekneme štyri rebierka, ktoré naklepeme, osolíme, okraje narežeme, pomúčime, na horúcom oleji opečieme do červena a vyberieme na tanier. Do zvyšku oleja pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opečené rebierka, všetko podlejeme naberačkou vody a prikryté dusíme. Keď je mäso napoly mäkké, pridáme na rezance pokrájanú kapustu, bobkový list, rascu a celé čierne i nové korenie, osolíme a prikryté dusíme. Keď kapusta zmäkne, pridáme víno, podľa potreby okyslíme a chvíľu necháme na okraji sporáka stáť. Podávame so zemiakmi alebo s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové mäso nakyslo s kapustou a hubami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Jablkový závin 1.

Náročnosť

Zemiaková harmonika

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Kokosové rezy

Náročnosť