Dusené obličky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Obličky dôkladne umyjeme, zbavíme tuku, pokrájame na tenké plátky, znova dobre preplákneme a necháme na site odkvapkať. Na rozpálenej masti opražíme do červená cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme mletú červenú papriku, rascu, odkvapkané obličky a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vydusí, zaprášime múkou a ešte chvíľu dusíme. Potom obličky zalejeme vriacou vodou a za stáleho miešania dobre povaríme. Solíme až na mise a hneď podávame. Týmto spôsobom pripravujeme aj hovädzie alebo teľacie obličky a teľaciu pečeň.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená