Dusené obličky

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Obličky dôkladne umyjeme, zbavíme tuku, pokrájame na tenké plátky, znova dobre preplákneme a necháme na site odkvapkať. Na rozpálenej masti opražíme do červená cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme mletú červenú papriku, rascu, odkvapkané obličky a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vydusí, zaprášime múkou a ešte chvíľu dusíme. Potom obličky zalejeme vriacou vodou a za stáleho miešania dobre povaríme. Solíme až na mise a hneď podávame. Týmto spôsobom pripravujeme aj hovädzie alebo teľacie obličky a teľaciu pečeň.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tvarohový krém

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Baklažánová kaša

Náročnosť

Krémovo-jahodový dezert

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Minipizza

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút