Dusené roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Nízku roštenku pokrájame na plátky, okraje dva razy narežeme, otrieme čistou utierkou, osolíme, okoreníme, obalíme hladkou múkou a na panvici z obidvoch strán opečieme na oleji. Vo väčšom kastróle opražíme na masti cibuľu pokrájanú nadrobno, zalejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou, pridáme opečené roštenky a prikryté udusíme do mäkka. Mäkké roštenky urovnáme na misu a polejeme precedenou šťavou. Podávame so zemiakmi, s ryžou alebo knedľou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzie mäso hríby

Jazyk s hubovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Moravské vrabce

Náročnosť

Cibuľovo-fazuľový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút