Dusené rybie filé na víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rybie filé pokrájame na úhľadné kúsky, osolíme, okoreníme, dáme na tanier a necháme asi 30 minút na chladnom mieste stáť. Potom ho obalíme hladkou múkou, poukladáme do menšieho pekáča, v ktorom je rozohriate maslo, z jednej i z druhej strany opečieme, podlejeme vínom a prikryté v mierne teplej rúre dusíme asi 12-15 minút. Pred dokončením posypeme filé postrúhaným chrenom a posekaným kôprom.
Podávame poliate lyžicou kyslej smotany a s ryžou alebo s cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená