Dusené teľacie mäso s karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Plátok mäsa opečieme nasucho, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Umytý, očistený a na ružičky rozobraný karfiol takisto uvaríme v troche osolenej vody do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, osolíme, povaríme, pridáme čerstvé maslo a nakoniec do šťavy vložíme mäso s karfiolom. Hotové jedlo ochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Svadobné koláče

Náročnosť

Pórová polievka so žemľovými knedličkami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút