Dusené teľacie mäso s karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Plátok mäsa opečieme nasucho, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Umytý, očistený a na ružičky rozobraný karfiol takisto uvaríme v troche osolenej vody do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, osolíme, povaríme, pridáme čerstvé maslo a nakoniec do šťavy vložíme mäso s karfiolom. Hotové jedlo ochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečeňové placky

Náročnosť

Pečený karfiol v trojobale

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kakaový koláč

Náročnosť

Želé torta s lesným ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Výborná domáca paštéta

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny