Dusený zeler na cibuľke s mliekom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpaný a umytý zeler pokrájame na menšie kúsky. Na kocky pokrájanú slaninu rozpustíme,
pridáme očistenú nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju speniť. Potom pridáme zeler, soľ, mleté čierne korenie, posekaný zelený petržlen, posypeme múkou a udusíme do mäkka. Zalejeme mliekom a povaríme. Naostatok pridáme podľa chuti cukor a soľ.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková s hlivou

Náročnosť

Vyprážaná cvikla

Náročnosť

Tvarohová nátierka 5.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Grenadír

Náročnosť