Dusený zeler na cibuľke s mliekom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpaný a umytý zeler pokrájame na menšie kúsky. Na kocky pokrájanú slaninu rozpustíme,
pridáme očistenú nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju speniť. Potom pridáme zeler, soľ, mleté čierne korenie, posekaný zelený petržlen, posypeme múkou a udusíme do mäkka. Zalejeme mliekom a povaríme. Naostatok pridáme podľa chuti cukor a soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablková pena

Náročnosť

Hubový paprikáš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Karfiol s orechmi

Náročnosť