Džatky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ich ocedíme, pridáme hladkú múku, premiešame, prikryjeme a necháme na okraji sporáka asi 5 minút. Potom vypracujeme na hladké cesto, z ktorého formujeme malé guľky veľkosti menšieho orecha. Do rozpálenej masti pridáme pokrájanú údenú slaninu, postrúhanú cibuľu, dobre popražíme a polejeme guľky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mozočková polievka

Náročnosť

Polievka z teľacieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút