Egrešová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté egreše vložíme do osladenej vriacej vody a varíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju mliekom a vodou, pridáme k egrešom a spolu povaríme. Hotovú polievku pretrieme cez sito a trocha osolíme. Takto môžeme pripraviť polievku z každého ovocia. Podľa chuti môžeme pridať klinčeky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Liptovská ruža

Náročnosť

Teľacie meráno

Náročnosť

Pečeňové placky

Náročnosť

Zelerová omáčka

Náročnosť

Jahodová torta 2.

Náročnosť

Karamelový krém 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút