Farebný puding

Do rozpusteného masla zamiešame múku, zalejeme ju mliekom a povaríme na hustú kašu. Do vychladnutej kaše pridáme žĺtky, soľ, korenie a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Polovicu hmoty nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej pudingovej formy. Do zvyšku hmoty zamiešame zomletú teľaciu pečeň a prilejeme do formy. Formu dáme do nádoby s vodou, ktorá nemá presahovať tretinu formy, a pomaly privedieme do varu. Varíme v prikry tej nádobe asi pol hodiny. Uvarený puding vyklopíme a podávame poliaty rajčiakovou omáčkou.
Omáčka: Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme rozriedeným rajčiakovým pretlakom, mliekom, osolíme, osladíme a povaríme.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ