Fazuľa s kačacinou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Prebratú a umytú fazuľu namočíme a necháme do druhého dňa stáť. Potom k nej pridáme porcie mäsa, soľ, mleté čierne korenie a dáme prikryté do rúry na 3-4 hodiny, kým fazuľa úplne nezmäkne. Ak sme dobre neodhadli množstvo vody, odokryjeme a vodu necháme odpariť. V opačnom prípade vodu (vrelú) dolievame.
Podávame s chlebom a so šalátom, prípadne s kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cesnaková pasta

Náročnosť

Kysnuté rožky

Náročnosť

Krupicová kaša 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút