Fazuľová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Fazuľu preberieme, umyjeme, zalejeme mäkkou studenou vodou a necháme do druhého dňa stáť. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka, pretrieme, rozriedime odvarom z koreňovej zeleniny, osolíme, zahustíme svetlou zápražkou pripravenou s cibuľou a dobre povaríme. Nakoniec do polievky pridáme trocha majoránu, rozotretý cesnak a mletú červenú papriku.
Podávame s opraženou žemľou pokrájanou na kocky alebo s rezancami. Mäkkú zeleninu môžeme tiež pretrieť do polievky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šampiňónová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zamiakové šklbance

Náročnosť

Mäsové pirohy 2.

Náročnosť

Jaternicová kaša

Náročnosť