Fazuľový guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Vopred namočenú fazuľu uvaríme do polomäkka. Umyté mäso nakrájame na kocky a cibuľu nadrobno. Na oleji opražíme cibuľu do sklovita, pridáme mäso, podlejeme trochou vody a dusíme do polomäkka. Potom pridáme scedenú fazuľu, mlieko, vývar, soľ, papriku a dodusíme do mäkka. Ak je omáčka riedka, zahustíme ju trochou múky. Pred servírovaním pridáme maslo a mleté čierne korenie.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cvikla

Náročnosť

Šunka so zeleninou

Náročnosť

Bažant na smotane

Náročnosť
boršč
ruská kuchyňa

Boršč so špikovými kosťami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút