Francúzska zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso naklepeme a dáme do studenej osolenej vody variť. Po hodine varu pridáme koreňovú zeleninu pokrájanú na malé rezance, sparený a pokrájaný kel, olúpanú a pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na ružičky, hrášok a varíme tak dlho, až kým všetka zelenina a mäso nezmäknú. Potom mäso z polievky vyberieme, pokrájame na kocky, vložíme späť do polievky a nakoniec polievku ochutíme posekanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená